Sort af mennesker til Open by Night i Sæby

Sort af mennesker til Open by Night i Sæby

27. juni 2015 - kl. 11:26 - af

Torvet_600x250”Det var en rigtig god aften”, sådan lød det fra Sæby Handelsstandsforenings formand Hans Ole Kalhøj, efter en By Night med tæt på det optimale vejr og masser af købestærke og glade mennesker i byen.

Allerede sidst på eftermiddagen begyndte folk at samles ved de opstillede borde på Tovet, og fra lige efter spisetid gik det for alvor løs med underholdningen, da Trio Latino tog opstilling foran den store scene og gav tilhørerne en rejse gennem den latinamerikanske verden med deres fantastiske musik.

Efter en times hyggemusik blev der for alvor sat gang i løjerne, da Øster Gasværk indtog den store scene og gav volumen knapperne en på frakken. Det blev til den ene Gasolin klassiker efter den anden, og et tæt pakket torv dansede og svajede med til de velkendte toner, mens andre valgte at benytte sig af de til dagen skræddersyede tilbud i byens mange butikker.

Dejligt var det også at se flere af de tomme lokaler nu igen ånder liv, Sæby er klar til sol, sommer og masser af turister.

Sæby Torv By NightBO8A9834 BO8A9782 BO8A9774 BO8A9750 BO8A9737
BO8A9727
BO8A9725 BO8A9724 BO8A9707BO8A9827BO8A9815BO8A9812BO8A9807BO8A9804BO8A9698BO8A9699BO8A9700_400x600

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sort af mennesker til Open by Night i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER