Morgensang i Lyngså kirke<br>…

Morgensang i Lyngså kirke

27. juni 2015 - kl. 0:28 - af

Lyngsaakirke_600x250Torsdagene 9. – 16. – 23. og 30. juli, er der morgensang i Lyngså kirke.Kirken inviterer både feriegæster, fastboende samt andre interesserede til at deltage i en kort morgenandagt, der varer omkring 20 minutter.
Efter morgensangen er der mulighed for at høre historien om Lyngså kirke.

Tekst og fotos. Cille Strøm.

En kommentar til “Morgensang i Lyngså kirke
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Morgensang i Lyngså kirke
…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Morgensang i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER