Sæby Redningsstation til assistance ved Læsø

Arkivfoto: Sæby Redningsstation

Sæby Redningsstation til assistance ved Læsø

25. juni 2015 - kl. 11:00 - af

Redning Læsø_600x250En svensk lystsejler var strandet nær Syrodde, på østsiden af Læsø. Læsø Redningsstation havde sendt to små både til stedet, men da Læsøs egen FRB er på værft, måtte Sæby Redningsstation til assistance.

Da FRB 11 nåede frem, viste Læsø Redningsstation vej forbi stenrev og frem til den strandede lystsejler. Båden stod langt inden på lavt vand, men blev trukket af grunden. Båden havde ikke taget skade, og kunne for egen kraft selv sejle videre til Østerby.

De mindre både fra Læsø Redningsstation fulgte sejleren tæt ind til havn, mens FRB11 kunne begynde den lange tur tilbage til Sæby i en modvind omkring 20 m/s, bølgehøjde ca. 2,5 m indimellem noget mere. Kl. 1 var FRB 11 tilbage i Sæby.

Redning Læsø2 Redning Læsø1 Redning Læsø

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Redningsstation til assistance ved Læsø' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER