Anderæs i åen og Sct. Hans ved havet

Anderæs i åen og Sct. Hans ved havet

24. juni 2015 - kl. 10:36 - af

SONY DSCSolen oplyste en af Sæbys dejligste pletter og kaldte 2 – 3000 mennesker til bål, musik, anderæs, borgmestertale og social hygge.

I 9 år har Lions og Borgerforeningen arrangeret Sct. Hansbål sammen til glæde for folket i Sæby. Dette arbejde blev der så sandelig også kvitteret for med stor opbakning.

Inden borgmester Birgit Hansen gik på scenen, var der anderæs. En spændende konkurrence, hvor plastikænderne sejler om kap på åen. I år var der en spil levende ælling, som syntes godt om konkurrencen og blandede sig i kapløbet, til stor moro for tilskuerne.

Efter anderæset spillede Sæbygaardskolens ungdomsband op under ledelse af Klaus Maltesen, og der efter gik borgmester Birgit Hansen på scenen og holdt en velforberedt tale for de mange tilhørere. Hun har inden for kort tid været et positivt indslag, som har løftet både Skole OL og 24timervedhavet ved hendes engagement.

Bålet blev tændt på stranden og Sæbygarden fyldte lungerne og sørgede at Sct. Hans sangene kom godt i mål.

IMG_1920 IMG_1897 IMG_1925 IMG_1935 SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anderæs i åen og Sct. Hans ved havet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER