Thorshøj Revyen står på spring…

Thorshøj Revyen står på spring…

23. juni 2015 - kl. 0:09 - af

Thorshoej1_600x250Humøret er højt i Thorshøj Revyens trup, som er ved at være klar til at fyre sange og sketches af fra scenen i det store festtelt, lørdag den 27. juni.

Gode traditioner skal holdes i hævd, og det er noget af det de kan i Thorshøj, hvor den lokale revy hvert år, denne gang for 30. gang, skaber god stemning som et festligt punktum for TTB’s Idrætsuge.

Syv aktører er klar på scenen, hvor publikum kan glæde sig til et gensyn med Kurt Pedersen, Arne Jørgensen, Annika Thomsen, Jens Egholm, Lilian Kristensen, Marianne Christensen og Torkild Snørbjerg.

I øjeblikket øves der på fuldt tryk, så musik og aktører kan finde sammen. Instruktør gennem alle 30 år Kurt Thomsen herse med den sprælske trup, som kun har ganske få dage til at få de sidste replikker på plads, så det er vigtigt at holde fokus.

Lokal satire
Thorshøj Revyen er lokal satire med hip til både byen og oplandets borgere, der måske har trådt lidt ved siden af i årets løb. Aktuelle emner kommunalt eller på landsplan har måske også fundet vej til teksterne, og så er der naturligvis også drillerier til nabobyerne. I alt 16 numre skal løbe over scenen i dette års revy, og selv om de ikke har lyst til at røbe noget som helst af indholdet, så fik deres udsendte alligevel lov til at høre lidt.

Er der mon noget der truer Torslev Kirke, lyder det kryptisk, og er der mon en god forklaring på den kommunale motorsavsmassakre? Måske kommer der også noget om en royal biltur, og hvornår er man for gammel til at komme i aktivering? Er ABC Service flyttet til Sæsing, og hvorfor er der så mange, der løber i Østervrå?

Traditionen tro er der gensyn med kendte figurer i numrene morgenbord og bænki, som oftest har et særligt indhold af små lokale begivenheder. Kort sagt ingen kan vide sig sikker på, om netop de er kommet med i årets Thorshøj Revy, men underholdende det er det og altid med et glimt i øjet.

Billetter
Lørdag den 27. juni er der premiere i det store telt på Thorshøj Stadion. Gæsterne kan vælge selv at medbringe madkurv, eller de kan bestille den lækre hjemmelavede TTB Revyplatte til en meget fornuftig pris. Billetter og evt. bestilling af mad kan ske i teltet på pladsen eller på tlf. 9895 6265, seneste den 25. juni. Efter revyen spiller orkesteret Tøt City Band op til dans, og de er sponseret af firmaet N. H. Løft.

Fredag den 26. juni er der generalprøve – denne aften byder på kaffe og brød.

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thorshøj Revyen står på spring...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER