Nu er det muligt at reparere ødelagt hår

Nu er det muligt at reparere ødelagt hår

23. juni 2015 - kl. 0:02 - af

HairdresserSom en af de første i Nordjylland er Frisør Lisbeth Kristensen Hairdresser i Sæby nu i stand til at udføre reparation af ødelagt hår med behandlingen Olaplex.

Behandlingen er markant på flere punkter, og den helt store forskel i forhold til traditionelle behandlinger, der lægger sig uden på håret, er at håret opbygges indefra.

”Mange får farvet, bleget eller permanentet håret – og det er hårdt ved håret. Andre trænger måske til at få spaltet og trist hår frisket op. Med den nye behandlingsform kan vi forny håret, blødgøre og beskytte”, udtaler Lisbeth Kristensen

”Den lidt mere ”langhårede” forklaring med Olaplex behandlingen er, at op til 99 % af manglende salt- og svolbinder i håret genskabes. Og derved får man nogle fordele: Håret knækker ikke, det bliver blankt og hvis håret bliver farvet, så holder farven i markant længere tid”, slutter Lisbeth Kristensen

Behandlingen foregår i 3 trin: Trin 1 + 2 foregår hos frisøren, og trin 3 er en ugentlig hjemmebehandling, der sørger for, at håret bliver ved med at være stærkt og sundt. Og den er lige så nem at bruge som en almindelig shampoo.

Resten af juni måned er der introduktionstilbud på behandlingen.

olaplexførefter1

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu er det muligt at reparere ødelagt hår ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER