Sæby Redningsstation i aktion ved Hirsholmene

Sæby Redningsstation i aktion ved Hirsholmene

22. juni 2015 - kl. 11:06 - af

Redning HirsholmeneSæby Redningsstation måtte søndag aften ved 23-tiden ud til en brændende sejlbåd ved Hirsholmene.

Først måtte mandskabet fra Redningsstationen dog afsted til Flådestation Frederikshavn, hvor Frederikshavn Brandvæsen kom ombord på FRB11. Herefter gik det mod Hirsholmene, hvor sejlbåden lå fortøjret ved molen på øen.

FRB11 hentede Hirsholmenes store brandpumpe, som blev løftet ombord, men desværre stod båden ikke til at redde. Slukningsarbejdet fortsatte både fra land og fra FRB11, da også broen og molen var blevet antændt.

Først omkring kl. 4 da de sidste gløder var slukket og brandmandskabet fra Frederikshavn var sejlet til Frederikshavn, kunne FRB11 returnere til Sæby for at blive rengjort, rigget af og gjort klar til næste aktion.

Alle om bord på den brændende båd var, ifølge Sæby Redningsstation, kommet sikkert i land inden branden udviklede sig, men båden kunne ikke reddes.

Brand Hirsholmene Redningsstation Hirsholmene

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Redningsstation i aktion ved Hirsholmene' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER