Den Blå Giraf har fået “solstik” – midt i gråvejret

Den Blå Giraf har fået “solstik” – midt i gråvejret

22. juni 2015 - kl. 0:59 - af

Den blaa giraf_600x250I dag bliver der lidt andre varer at finde i butikken. Ejeren af Den Blå Giraf har nemlig importeret et mindre restparti af børnetøj fra 0-12 år helt over fra ”Staden”. Det er mærker som Bombibritt, Pippi, Name it m.m.

Da det er et restparti, sælges det med min. 50 % – har du HØRT det – fra 50 %. Og der kan forventes et meget blandet sortiment. Man kan selvfølgelig stadig finde deres sædvanlige mærker, men dette er et lille sommersalg, som kan give ekstra liv til Giraffen.

Monica Kjær Nielsen, der er ejer af Den Blå Giraffen, udtaler: “Vi bliver nød til at tænke ud af boksen og gøre os synlig i dag. Derfor håber jeg på, at rigtig mange lokale samt turister vil lægge vejen forbi. Der er mange varer til de små piger, lidt til de større samt tilbehør som sommerhatte, strømper, bikinier m.m.

Gør et kup og tag vennerne med. Fra mandag kl. 10.00 til – ja så længe der er varer til det, der er rigtig meget lækkert tøj i de kasser vi har modtaget”, slutter Monica.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER