Præsidieskifte i Sæby Y´s Men´s Club

Præsidieskifte i Sæby Y´s Men´s Club

20. juni 2015 - kl. 12:10 - af

DSC00050 copyMandag d. 15.6. var der generalforsamling og præsidieskifte i Sæby Ys Men´s Club. Den afgående præsident Willy Farsinsen så i sin beretning tilbage på klubåret med glæde. Hans tema ved tiltrædelsen var empati og næstekærlighed med mottoet: For en bedre verden.

Blev det så en bedre verden? Spurgte den afgående præsident? ”Vi har jo ikke undgået lidelser, ufred og menneskelige tragedie, ej heller i vort lille land. Dog vil jeg mene, at vi med vores bidrag har givet mulighed for en bedre verden både i det nære og i det fjerne. (Uddelt ca. 80.000 kr. i støtte til ungdomsarbejde og humanitære formål). I klubben er der mange, som i årets løb har måttet bære alt for tunge byrder. Her har jeg bemærket at empati er en meget stor del af fællesskabet i klubben. Det har jeg været rigtig glad for at se og opleve”. Willy Farsinsen sagde også tak for et godt samarbejde i præsidiet, og gav trygt hvervet som præsident videre til Kisten Vestergaard.

Den nye præsident Kirsten Vestergaard ønskede, at overskriften for hendes præsidentperiode skulle være: Tillid og fællesskab. Tillid og fællesskab er en stærk følelse af at kunne tro på, stole på, eller regne med nogen. Kirsten Vestergaard pointerede: ” Tillid er en af de vigtigste følelser vi har. Derfor reagerer vi så voldsom, når vores tillid misbruges. Vi kan ikke være enige om alle ting. Det kan kun gøre udfordringen større. Det er vigtigt, vi respekterer hinandens forskellighed, hvilket kan være med til at, vi ser tingene på en ny måde. Vi kan alle yde hver på vores måde, både i arbejdsfællesskabet og ved at være til stede”. Den nye præsident sluttede med at sige: ”Vi har fået et privilegium, at være med i et større fællesskab. Lad os udnytte de muligheder det giver os”.

Præsidiet i Sæby Y´s Men´s Club er fra 1. juli 2015:

Præsident: Kirsten Vestergaard

Vicepræsident: Finn Jakobsen

Skatmester: Georg Thomassen

Sekretær: Rita Simonsen

Pastpræsident: Willy Farsinsen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Præsidieskifte i Sæby Y´s Men´s Club' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER