Bøfhus får millionunderskud efter navnestrid

Bøfhus får millionunderskud efter navnestrid

19. juni 2015 - kl. 5:51 - af

Jensens fiskerestaurant_600x250Restaurantkæden Jensen’s Bøfhus fik et underskud på 30 mio. kr. i 2014 bl.a. pga. af navnestriden med Jensens Fiskerestaurant i Sæby.

Vi har ikke været dygtige nok til at forklare sagen, lyder det fra Jensen’s Bøfhus om årsagen til at shitstormen i efteråret koster kæden årets overskud.

I september vandt Palle Skov Jensen, ejer af restaurantkæden Jensen’s Bøfhus sagen i Højesteret over Jensens Fiskerestaurant i Sæby, om retten til at bruge navnet Jensens.

Palle Skov Jensen vandt i Højesteretten, men folk dømte ham og Jensen’s Bøfhus som tabere. Højesteretsdommen fik nemlig danskerne til at skrive vrede kommentarer på Bøfhusets facebookside, skriver Jyllands-Posten.

Kommentarer som: “Gå på Bone’s i stedet for. De har ikke ry for at sagsøge små virksomheder for patent på navnet “Jensens”. Samtidig blev der blev også oprettet en facebookgruppe under navnet Boykot Jensen’s Bøfhus, som tusindvis af danskere støttede. Jensen’s Bøfhus blev taberen, og det kan nu aflæses i regnskabet for 2014. Et samlet underskud på 30 mio. kr. for hele koncernen, og virksomheden indrømmer da også, at sagen har været med til at frembringe det store underskud.

Selvom det er knap ni måneder siden, at Jensen’s Bøfhus vandt navnesagen over Jensens Fiskerestaurant, kan det stadig mærkes på salget. Og dommen vil også få betydning for resultatet i virksomheden i år.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bøfhus får millionunderskud efter navnestrid ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER