Nyt spændende galleri åbner i Vestergade på lørdag

Nyt spændende galleri åbner i Vestergade på lørdag

18. juni 2015 - kl. 14:45 - af

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERADen 20. juni – 2015 kl. 1100 slår Galleri Valdemar, Vestergade 4D, dørene op.

Galleri Valdemar vil fra starten af slå sig op som et anderledes galleri, ikke bare et galleri hvor der er billeder og skulpturer, men et galleri hvor der altid vil være en speciel udstilling, en udstilling som gerne skulle sætte sig fast på nethinden, en udstilling som gerne skulle røre ved dit indre jeg, et sted du altid vil kunne huske, du har været.

”Vi starte op med en udstilling som hedder ”Verden i dag”, det er en udstilling, som viser nogle af de trusselsbilleder, vores skønne Verden står overfor i dag, alt sammen set med en kunstners øjne, hvad det er, som specielt har brændt sig ind på hans nethinde, hvad det er for ting, han går og slås med i sin lille hjerne”, siger Jens Clausen fra Galleri Valdemar.

Udstillingen kan nemt opfattes som en provokation, det er den ikke ment som, men derimod en oplysning om hvad der sker i Verden i dag, hvad det er vi ikke kan og ikke skal lukke øjnene for.

”Verden i dag” viser 2 af de største trusler, terrorisme og den globale opvarmning. Det er en udstilling, som skal ses, den skal have lov til at røre ved dit indre jeg, den skal i al sin gru vise hvordan vores skønne verden bliver totalt spoleret.

Gyjho Frank Stuttgart Maleri

Morten Lykke Tornby skulptør glas – akryl

Niels Poplens Skagens malerier.

Henning Elving Skulptør

Lone Eeg Sindal skulptør

Valdemar Billedkunst

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt spændende galleri åbner i Vestergade på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER