Skt. Hansbål i Østervrå<br>…

Skt. Hansbål i Østervrå

17. juni 2015 - kl. 2:45 - af

Baal_600x250Østervrå Anlæg danner igen rammen om årets Skt. Hans Aften, tirsdag den 23. juni. Aftenen er tilrettelagt i et samarbejde mellem flere lokale aktører – Østervrå Borgerforening har fået hjælp af Frode Thule Jensen, der har stablet et godt bål op i anlægget. Bålet er i år flyttet på den anden side af bybækken.

Børn fra Bødkergården har kreeret heksen, og hun vil trone stolt på sin kost i toppen af bålet. KFUM-spejderne sørger for aftenens forplejning med salg af kaffe og vafler. Desuden vil der være mulighed for at købe øl og vand.

Årets båltaler er byrådsmedlem og formand for Kultur- og Fritidsudvalget samt folketingskandidat for Venstre Mogens Brag.

– Alle er velkomne, lyder opfordringen fra borgerforeningen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skt. Hansbål i Østervrå
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER