Så spilles flaget igen ned på Sæby havn

Så spilles flaget igen ned på Sæby havn

17. juni 2015 - kl. 15:59 - af

flaget-pa-havnen_600x250Så starter sommeren igen på Sæby havn, hvor den mange årige tradition som er skabt i samarbejde med Sæby havn, Musikkorps Sæby og Sæbygarden.

Fra fredag den 19. juni spilles flaget ned HVER aften kl. 21 frem til og med den 9. august.

Tonerne leveres af musikere fra de 2 korps, og 1.mand på podiet er Jørgen Hyttel, som efterfølges af 8 andre trompetister, Helle Karup, Mogens Aarup, Jan Christensen, Knud Evald Andersen, Mona Pilgaard, Mette Mellergaard, Dan Hejslet og Frank Hejslet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så spilles flaget igen ned på Sæby havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER