Nye åbningstider i LOOP fra mandag morgen

Nye åbningstider i LOOP fra mandag morgen

13. juni 2015 - kl. 10:09 - af

Ny loginskaerm LOOP SæbyFra mandag den 15. juni, vil det være muligt at træne i LOOP Sæby fra klokken 5.00 om morgenen til klokken 22.00 om aftenen, året rundt. Centeret bliver delvist bemandet med de samme ansatte, som medlemmerne kender nu.

LOOP havde fået en del efterspørgsler på at udvide åbningstiden, hvilket de nu har valgt at efterkomme.

Så det er med stor spænding om det hele nu åbner, lukker, låser op og i, og i det hele taget fungerer som det skal. Men de glæder sig over det nye tiltag, og til at kunne tilbyde medlemmerne mere frihed i forhold til, hvornår på dagen der er mulighed for at træne.

Der er blevet sat overvågningskameraer op, som ekstra tryghed for medlemmerne, så der stadig bliver “holdt øje” med de trænende.
 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye åbningstider i LOOP fra mandag morgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER