Sæby Kirkes Børnekor giver koncert i Sæby Kirke

Sæby Kirkes Børnekor giver koncert i Sæby Kirke

12. juni 2015 - kl. 11:26 - af

Saeby kirke_600x250Børnekoret giver koncert onsdag den 17. juni kl. 19.30 i Sæby Kirke. Koret har efter starten i september 2014 allerede optrådt flere gange: Ved spaghettigudstjenester, julemarked, De Ni Læsninger, koncert sammen med Sigurd og i Nellemanns Have. Men nu er koret klar til at holde en hel koncert i kirken.

Musikken byder på forårs- og sommersange, kirkelige satser for børnekor og et værk med titlen “Bjerget og Dalen” skrevet af Evan-Th. Vestergaard og Eyvind Holmen.

Koret dirigeres af Solveig B. Særkjær Skovgård og akkompagneres af Ivan Høiberg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Kirkes Børnekor giver koncert i Sæby Kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER