Valg i Sæby: Sådan stemmer dine naboer

Valg i Sæby: Sådan stemmer dine naboer

11. juni 2015 - kl. 12:09 - af

SN_Camilla_Nørgaard_080514_IMG_4134I anledning af det forestående folketingsvalg giver Spar Nord Sæby nu nem og gratis adgang til at se, hvordan stemmerne i dit nabolag fordeler sig imellem de politiske partier. Oplysningerne er en del af Spar Nords såkaldte Naborapport, der også giver indblik i gennemsnitlig indkomst, formue og meget andet hos naboerne til en specifik adresse.

Med få dage til folketingsvalget lancerer Spar Nord Sæby sammen med resten af Spar Nord nu siden www.naborapport.dk/valg, der giver nem og gratis adgang til at se, hvordan stemmerne i dit nabolag i Sæbyfordeler sig imellem de politiske partier.

Ved at indtaste din adresse på www.naborapport.dk/valg får du præsenteret stemmefordelingen på de enkelte politiske partier for det valgsted, som din adresse er tilknyttet. Dataene er baseret på stemmeafgivelsen ved det seneste folketingsvalg og kombineres med et overblik over de 100 nærmeste husstandes holdning til fem aktuelle spørgsmål. Tilsammen giver det en indikation på den partipolitiske præference i det nabolag i Sæby-området, den fremsøgte adresse er en del af.

Unikt værktøj
Funktionen er en del af Spar Nords nye ”Naborapport”, der er et unikt værktøj til at få indblik i de 100 nærmeste husstandes gennemsnitlige indkomst, formue, uddannelse, beskæftigelse, civilstatus og meget andet.

Ifølge Privatkunderådgiver Camilla Nørgaard i Spar Nord Sæby er Naborapporten først og fremmest et værktøj beregnet til boligsøgende, der gerne vil blive klogere på deres nye naboer og nye nabolag, inden de beslutter sig for at købe ny bolig. Men den giver også mulighed for at lære mere om det nabolag, du allerede er en del af.

– Uanset, om du bare er nysgerrig på dine nuværende naboer og dit nuværende nabolag, eller om du har brug for at blive klogere på et nyt område, så er Naborapporten et relevant værktøj at stifte bekendtskab med, siger Camilla Nørgaard og fortsætter:

– Ligesom tilstandsrapporten og energirapporten fortæller dig noget om boligens fysiske beskaffenhed og energiforbrug, så fortæller Naborapporten dig noget om lokalmiljøet og de mennesker, der bor i det.

Retvisende og relevant
Camilla Nørgaard forklarer, at Spar Nords hensigt med Naborapporten er at give et retvisende og relevant billede af naboer og nabolag på nogle parametre, som de sædvanlige rådgivere i en bolighandel ikke nødvendigvis beskæftiger sig med.

– For mange af os er et boligkøb den største økonomiske beslutning, vi nogensinde kommer til at træffe, og derfor har vi en naturlig interesse i, at beslutningen bliver så kvalificeret som muligt, siger Camilla Nørgaard.

– Vores ærinde er først og fremmest at levere valide og relevante oplysninger, men vi håber naturligvis også, at vi dermed skaber en nysgerrighed for, hvad vi som bank i øvrigt kan tilbyde de boligsøgende.

Prøv selv på www.naborapport.dk/valg

Om Spar Nord
Med flere end 385.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 71 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2014 et overskud før skat på 705 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 120.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Om Naborapporten™
Med Spar Nords Naborapport™ er det nemt at blive klogere på naboer og nabolag til en given adresse.

På baggrund af de 100 husstande, der ligger nærmest den fremsøgte adresse, tegner Naborapporten™ et billede af naboer og nabolag ud fra parametre som gennemsnitlig indkomst, formue, uddannelse, beskæftigelse, civilstatus og meget andet. Data er leveret af Boligsiden.dk, Geomatic og Totalkredit.

Prøv selv på www.naborapport.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valg i Sæby: Sådan stemmer dine naboer ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER