Færdselsuheld: Vidner og knallertkører efterlyses

Færdselsuheld: Vidner og knallertkører efterlyses

11. juni 2015 - kl. 16:51 - af

Bil ulykkeTirsdag den 9. juni kl. ca. 22.15 kom en lokal person kørende i sin Hyundai ned ad Sæbygårdsvej. Under broen kom der en knallert kørende ud foran ham, og for ikke at ramme ham undviger personen i bilen til højre, men når ikke at bremse og kører ind i en bropille.

Chaufføren fortæller: ”Da jeg kommer til mig selv, ser jeg, at knallertkøreren vender og forsvinder op af den sti ved siden af broen, hvor han kom ud fra. Knallerten var rød, og føreren havde sort hjelm på og var i mørkt tøj. Jeg har det efter omstændighederne godt, men er noget mørbanket”.

Har du set noget, kender du vedkommende, eller andet som kan bruges i sagen, kan du kontakte føreren af bilen på tlf.: 3122 2787, eller politiet på tlf. 1 1 4, da uheldet selvfølgelig er blevet meldt.

Bil ulykke_600x400 Bil Ulykke3 Bil ulykke2 Bil Ulykke1_600x400

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Færdselsuheld: Vidner og knallertkører efterlyses' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER