Hvad hedder den charmerende frø?

Hvad hedder den charmerende frø?

10. juni 2015 - kl. 0:33 - af

Frø_600x250Alle børn opfordres til at hjælpe biblioteket med at finde et navn til Sommerbogens charmerende maskot – den lille grønne frø.

Fredag den 19. juni går Sommerbogen i luften på alle Frederikshavn Kommunes Biblioteker, men der er et lille problem. Sommerbogens maskot – den lille charmerende grønne frø har intet navn – og det går jo virkelig ikke.

Derfor har børnebibliotekarerne tilrettelagt en ekstra lille sommerspøg i tilknytning til Sommerbogen. Alle børn inviteres til at deltage i konkurrencen om at finde det bedste, flotteste og sjoveste navn til den lille grønne charmetrold. – Vi håber på rigtig mange forslag, siger børnebibliotekar Iben Melsvik, og du må meget gerne komme med mere en et navn, lyder opfordringen.

Navnet afsløres på Borgertorvet i Frederikshavn, lørdag den 22. august, og den heldige vinder får overrakt en præmie.

 

Deltag i Sommerbogen
Sommerbogen er en mega sej sommeraktivitet, hvor du få en masse spændende læseoplevelser. Alle piger og drenge fra 0. til 6. klasse kan tilmelde sig til Sommerbogen.

– Udfordringen går ud på at læse fem forskellige bøger, som du aldrig har læst før, fortæller børnebibliotekarerne, og når vi siger bøger, så betyder det både tykke og tynde bøger – lette og svære, men det må også gerne være tegneserier og fagbøger. Samtidig med at du læser, kan du jo også lige tænke lidt på, hvad frøen skal hedde.

Få dine søskende og venner med på navnekonkurrencen og Sommerbogen, så kan I også konkurrere om hvem, der først får læst fem bøger!

Deltag i navnekonkurrencen og tilmeld dig Sommerbogen på dit lokale børnebibliotek i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Ålbæk eller Østervrå – og det er selvfølgelig helt gratis!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad hedder den charmerende frø?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER