Sommertræf i folkedans med deltagelse fra Sæby

Sommertræf i folkedans med deltagelse fra Sæby

9. juni 2015 - kl. 0:46 - af

FolkedansSommertræf afholdes i år i Hjørring i samarbejde med SFV, Region Nordjylland og Folkedanserforeningen Vendsyssel i weekenden den 12. – 14. juni, hvor Lundergårdhallen danner base for arrangementet. Der deltager 208 personer fra hele Regionen. Der har været afholdt sommertræf hvert år i Vendsyssel siden 1953. Sæby Folkedanserforening deltager med 41 medlemmer og 36 danser opvisning i Hjørring.

Træffet starter kl. 16 fredag, hvor der vil skyde en nødcampingplads op i løbet af et par timer. Fredag aften vil et par spillemænd underholde og spille til fællessang, hvor stævnedeltagere vil slutte op om denne aften.
Lørdag formiddag kl. 10.30 mødes alle dansere uden eller med dragt i Brink Seidelinsgade, hvor der vil blive forskellige opvisninger af 8 grupper af folkedansere på forskellige steder i Hjørring midtby. Efter opvisningerne mødes danserne på Springvandspladsen, hvor Hjørrings borgmester vil holde åbningstalen, og der vil være lidt fællesdans for de voksne og opvisning af et børnehold.

Om eftermiddagen arrangeres noget underholdning i byen, og lørdag aften mødes man i hallen til fællesspisning og folkedanserbal.
Søndag vil der være mulighed for fælles morgenbord, derefter bliver der en spillemandsmesse med kormedlemmer fra Fladstrandkoret og Blue Note Choir i Sct. Hans Kirke, inden alle vender snuden hjemad i løbet af søndag eftermiddag.

Derefter vil der blive en velfortjent sommerferie, inden den nye sæson starter midt i september i de lokale forening. Følg folkedansen på www.Folkedans.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommertræf i folkedans med deltagelse fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER