Markedsrevy mæ slaw i<br>…

Markedsrevy mæ slaw i

9. juni 2015 - kl. 11:00 - af

IMG_8208_600x250– Der øves flittigt, og teksterne sidder der så nogenlunde indtil videre. Der er en del, vi skal igennem, men vi skal nok få det lært. Foreløbig øver vi langt væk fra Lyngså, for vi vil gerne have ro og fred, og det er næsten umuligt, hvis det skulle foregå i klubhuset på Lyngså stadion. Her render først den ene, og så den anden, og alle er interesseret i at vide, om de nu kommer med i markedsrevyen i år. Det er da klart, at nogen har gjort et eller andet, andre har ”dummet” sig, og atter andre har været ude med riven eller fortalt et eller andet, så de kommer i hvert fald i revyen, siger Lyngså Boldklubs formand, Ib Thomsen, der selv er en af aktørerne på scenen igen i år.

Sammen med Line Stæhr, Bente Thomsen, Polle Ottosen og Søren Sig skal han løfte revyen op på et stade, så publikum kun kan være tilfreds og føle, at de har fået noget for pengene..

De to tekstforfattere og instruktører, Conny Thomsen og Michael Schioldan, har sammen med revyholdet haft ørerne åbne siden sidste års marked, og det er da klart, der falder ”drøje kærlige hug” og ”diverse los og spark” til Lyngsåboerne. Men andre udenfor Lyngså skal bestemt ikke gå og tro, at de går fri, er der bred enighed om blandt revyfolkene.

A håller muj
På forespørgsel til Polle Ottesen om hvad der skal ske i revyen, siger han blot.

– A wæ ingenting. Me´j muj ær lukket med syv segl – ja dæj ær nærmest sy´e sammen. Do må go æ ånt stæ hæn å spør om nue.

– Jo for resten; a ser li´e æ par ord. Dær ær ingen, dær skal føel sæ ramt. Å´el skal ta´e mæ æ stuet grin, å så skal de fø´el æ som no særligt, at de hår fåt lov te å ko´em mæ i Lyngså Markedsrevy – BASTA.

Samlet revypakke
Lyngså Marked finder sted i dagene 25. – 28. juni og revyen er programsat til fredag 26. juni med start 19.00.

Som noget nyt skal der i år betales for at overvære revyen. Her er der en samlet pakke med revybillet, og spis alt hvad du vil fra markedets buffet til kr. 125 -. Uden spisning er prisen kr. 75 -.

I markedsteltet er der 250 siddepladser, og billetterne kommer i forsalg i Lyngså Boldklubs klubhus søndag 21. juni fra 11.00 – 12.00.

Skal der betales for at overvære revyen? Ja det skal der, men til gengæld så er der gratis parkering lige så lang tid markedet varer.

Tekst og fotos: Cille Strøm


IMG_8209IMG_8212_600x400IMG_8225_600x400IMG_8214_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Markedsrevy mæ slaw i
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER