Ford P7 klub Danmark holder træf på Svalereden Camping

Ford P7 klub Danmark holder træf på Svalereden Camping

7. juni 2015 - kl. 14:38 - af

Svalereden_600x250Svalereden Camping & Hytteby danner i weekenden 26. juni til 28. juni rammen om Ford P7 klub Danmarks Nordjyske træf 2015. Klubbens flotte biler vil være at se forskellige steder i Sæby og Frederikshavn.

Der er lagt op til et rigtigt godt træf med fantastiske køreture i det nordjyske. Og interesserede kan følge bilerne, både når de køre mod Frederikshavn, men også når de igen vender til bage til Sæby, først til havnen og senere igen på Svalereden Camping.

Lørdag køres der fra Svalereden kl. 11 mod Palmestranden, og efter en tur til Bunkerfortet går turen til Sæby Havn, hvor der forventes ankomst kl. 13.15. Senere samme dag køres der igen mod Svalereden Camping & Hytteby, hvor bilerne fra kl. 15.00 vil være linet op uden for på græsplænen. Kl. 16.30 vil bilerne blive kørt ind på selve campingpladsen, hvor der vil være mulighed for at se de skønne Ford biler.

Så er det noget for dig, så er det lørdag den 27. juni, man kan opleve klubben og deres biler bl.a. på Svalereden Camping & Hytteby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ford P7 klub Danmark holder træf på Svalereden Camping' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER