Red kysterne!<br>…

Red kysterne!

6. juni 2015 - kl. 11:54 - af

paul_rode_sf_600x250_2Kysten fra Skagen i nord til Voerså i syd er under angreb. Hvis blå blok vinder valget, kan Vendsyssel se frem til, at strandbeskyttelseslinjen på 300 meter ophæves.

Det var i 90’erne , da Svend Auken var miljøminister, og SF udgjorde hans parlamentariske grundlag, at strandbeskyttelseslinjen blev udvidet fra 100 til 300 meter. Begrundelsen var naturligvis, at de uberørte kyststrækninger indtager en landskabsmæssig særstilling og er en turistattraktion i verdensklasse.

Hvis vi skal undgå at omdanne Kandestederne, Bunken, Bratten og Lyngså til et nyt Mallorca, er Folketinget nødt til at regulere og styre aktiviteten ved vores kyster. Det kan ikke overlades til kommunerne, som i deres hunger efter investeringer ofte vil være et let bytte for turistindustriens kortsigtede økonomiske interesser.

Derfor handler valget også om at redde kysterne og fastholde dem i en fri og ubebygget tilstand.

Paul Rode Andersen
FT-kandidat for SF

En kommentar til “Red kysterne!
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Red kysterne!
…”

  • Lars-Henrik Hyttel

    Jeg glæder mig over dette indlæg, som jeg tolker som en opbakning til, at der ikke skal placeres havvindmøller på stranden (eller meget tæt på) mellem Frederikshavn og Lyngså. Jeg er enig i, at vi har en turistattraktion i verdensklasse, og den skal da ikke ødelægges af et mega antal møller i op mod 250 meters højde. God idé med vindmøller, men de skal naturligvis meget længere væk fra kysten.

    Mvh / Sæby Bevaringsforening

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Red kysterne!
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER