Mindeord over Jens Burskov, Voerså

Mindeord over Jens Burskov, Voerså

4. juni 2015 - kl. 10:48 - af

mindeord_600x250Jens Burskovs alt for tidlige død, er et næsten ubærligt tab for Birgit, og for Voerså, et meget stort tab. Jens var et meget flittigt menneske, der sammen med Birgit har skabt en flot ejendom, hvor deres store drøm om en gårdbutik med egen produktion er kommet godt i gang. Jens var altid med godt humør, utrolig positiv og hjælpsom, man gik aldrig forgæves til Jens om hjælp, hans traktor var et skattet syn i byen.

Jens var for os i Byudviklingen en rigtig god sparringspartner, og vi vil savne hans kontante meninger.

Vore tanker går til Birgit og familie, i denne svære tid.

Voerså Byudvikling

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindeord over Jens Burskov, Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER