Indlæg fra Bent Bøgsted – Dansk Folkeparti

Indlæg fra Bent Bøgsted – Dansk Folkeparti

3. juni 2015 - kl. 7:59 - af

Bent BoegstedUdlandet dropper køb af Dansk korn. Hvorfor så det? Jo, ganske enkelt på grund af, at dansk korn har for lavt indhold af protein. Kornet kan ikke bruges til fødevarer, og der er også problemer med at bruge det til dyrefoder, ganske enkelt på grund af for lavt indhold af protein.

Det betyder at Danmark går glip af en eksport indtægt, og at landmanden får mindre for sit korn og dermed mangler indtægt. Det betyder også, at når det bruges til dyrefoder, skal der bruges meget mere for at dyrene får det protein, der er behov for, ellers skal der mere protein og dermed højere pris på foderet.

Løsningen er, at landmændene må give markerne det gødning, der er nødvendig for at få korn med det rette protein indhold, så det igen kan bruges til produktion af brød og sælges til udlandet og dermed øge indtægten. Derfor går DF til valg på at landbruget skal have lov at drive jorden, med mulighed for at dyrke markerne, efter hvilket behov der er for at give den rigtige mængde gødning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg fra Bent Bøgsted – Dansk Folkeparti' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER