Sæby Strand modellen genbruges i Frederikshavn

Sæby Strand modellen genbruges i Frederikshavn

26. april 2015 - kl. 10:42 - af

Bolig frederikshavn_600x250Frederikshavn Boligforening går med i udvikling af et nyt boligområde på “Saltebakken”.

Ejerne af den tidligere MARTIN fabrik på “Saltebakken” i Frederikshavn, ønsker at udvikle en meget spændende og ambitiøst boligprojekt på ca. 180 boliger. Der skal opføres både ejerboliger og lejeboliger. Boligerne opføres i flere klynger i både 3-4 etager og meget visionært, i 8-10 etager. Området får dermed de første højhuse i Frederikshavn.

Der skal de næste år gennemføres flere høringsrunder og arbejdes med kommunal planlægning af projektet. Men allerede nu, har Teknisk Udvalg tilkendegivet sin begejstring for oplægget.

Gruppen bag projektet har givet Frederikshavn Boligforening mulighed for at opføre ca. 60 almene boliger i etape 1, hvor de rigtig spændende høje huse bl.a. placeres, og boligforeningen har besluttet at arbejde positivt på at kunne deltage i projektet.

– Vi ved fra vores dejlige afdeling på ”Sæby Strand”, at den kystnære placering, fantastiske udsigt og super lækre lavenergiboliger, virkelig tiltrækker nye boligtagere, også fra andre kommuner.

Samtidig kan vi være med til at opruste det behov for yderligere boliger i Frederikshavn, som vi er sikre på kommer, når havneudvidelsen skaber de mange nye arbejdspladser i området, lyder det fra Frederikshavn Boligforening.

De viste billeder er computerskitser skabt af ARKI NORD, og illustrerer, hvordan projektet tænkes opført.

3 1

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Strand modellen genbruges i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER