Tapper bedstemor klarede tyven…

Tapper bedstemor klarede tyven…

24. april 2015 - kl. 0:03 - af

IMG_7857Helt så slemt som overskriften lyder, var det ikke, men det var fri fantasi fra de 12 ældste børn i Voerså Børnehave. Børnene havde selv digtet et teaterstykke, og havde døbt det ”Den tapre bedstemor – den dag tyven kom”.

Voerså Børnehaves daglige pædagogiske leder, Mette Krarup, fortæller, at der i teaterstykket var lagt rigtig mange følelser. Følelser havde børnene nemlig arbejdet med i et stykke tid.

Ud over tyven, der pludselig dukkede op midt om natten og sagde hænderne op, havde bedstemors familie også andre ting at slås med. Blandt andet en vampyr der huserede i huset om natten, men forsvandt så snart lyset blev tændt. Så var der lige bedstemor, der blev hele familiens helt, da hun havde mod nok til at tilkalde politiet, der fangede tyven og tog ham med til fængslet og spærrede ham inde.

Bedstemor kom endnu en gang i fokus, da hun var på skovtur og ikke kunne finde hjem. Her kom bedstefar hende til hjælp og fandt hende til stor glæde for alle. Selvfølgelig fik bedstefar en stor krammer og et kæmpeknus.

Et lille kiks
Lidt malurt kom der i bægeret, da politiet kom kørende på scenen med et skilt formet som en bil med ordet ”POLITI” på skiltets side. Her nåede. den bagerste betjent ikke med ind på scenen og blev meget fortørnet over dette. Det gik simpelthen for stærkt for ham. Han måtte lige sunde sig et minuts tid, men så blev tyven fanget af politiet med lidt forsinkelse og hentet til stor jubel, for de 12 forfatteres familie, der var tilskuere, i den lille teatersal i Stensnæsskolens kælder.

Lang øvetid
Børnene havde forberedt sig godt og havde øvet længe. For nogle dage siden viste de stykket, for alle de andre børn i børnehaven.

Hygge i kælderen
Inden det hele var slut, blev forældre, søskende og andre pårørende inviteret på kaffe og kage bag scenen, hvilket flere benyttede sig af.

Tekst og fotos. Cille Strøm

IMG_7866 IMG_7860 IMG_7865 IMG_7870 IMG_7867 IMG_7859

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tapper bedstemor klarede tyven...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger