Sæby Jazzfestival – herlige pinsedage og cool jazz!

Sæby Jazzfestival – herlige pinsedage og cool jazz!

24. april 2015 - kl. 0:13 - af

Karen shDer er lagt op til nogle forrygende pinsedage i Sæby med masser af cool jazz, når Sæby Jazzfestival for 6. gang går i luften den 22.-24. maj. I år kan du høre jazz på flere forskellige scener med kendte og unge jazzmusikere på programmet.

Pinsen i Sæby står i musikkens tegn med fuld damp på jazzkedlerne i hele byen. I Danmarks hyggeligste by er sommerstemningen i top med masser af cool jazz, fantastisk mad med alt godt fra havet og højt humør.

Jazzfestivalen kan opleves på flere scener rundt i byen med noget for enhver smag. Her kan du blandt andet høre spændende ung jazz med Musikskolens Jazz Ensemble, Underground Quartet, Salvador Olmos Quartet Trio og Jens Fisker med band.

Fra Norge kommer den fantastiske sangerinde Live Foyn Friis med Foyn Trio og Sæbys jazzvenner fra Torungen Swingkapell. Herudover står den på jazz af internationalt format med de store danske jazz-ikoner Koppel & Søn, Marie Carmen Koppel samt Maria Montell.

Årets JazzClasher
Igen i år sættes der spot på de unge upcoming jazztalenter med kåringen af Årets JazzClasher.

Kåringen finder sted på Torvet i Sæby den 23. maj kl. 12.30, hvor du kan opleveet af morgendagens nye hotte jazznavne. Sidste år gik prisen til den talentfulde jazzmusiker Rasmus Holm. Årets JazzClasher pris overrækkes af Mogens Brag fra KulturAlliancen.

Karen Riis, Projektansvarlig fra Turisthus Nord, er stolt af at kunne præsentere programmet til årets jazzfestival: ”Sæby Jazzfestival byder igen i år på et flot og alsidigt program med både etablerede og unge kunstnere. Vi har et rigtigt godt samarbejde med en bred vifte af lokale aktører, og det er takket være dem, at vi kan realisere jazzfestivalen. Jeg glæder mig til nogle fantastiske pinsedage i Sæby med jazz for fuld udblæsning”.

Du kan se hele programmet for Sæby Jazzfestival på hjemmesiden www.saebyjazzfestival.dk

Besøg også gerne vores Facebook side – her er seneste nyt og billeder fra festivalen sidste år.

 

Glæd dig til nogle herlige jazzdage i skønne Sæby, vi ses den 22.-24. maj!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Jazzfestival – herlige pinsedage og cool jazz!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger