Uddeling fra Sparekassen Vendsyssels fond

Uddeling fra Sparekassen Vendsyssels fond

22. april 2015 - kl. 0:09 - af

SONY DSCTirsdag den 21. april foregik overrækkelsen af Sparekassen Vendsyssels Fonds uddeling i lokalerne ved Sæby Golf Café.

I alt 10 foreninger var blevet særligt indbudt med det tilsagn, at de ville modtage støtte – netop hvor meget skulle forblive en overraskelse til øjeblikket, hvor fonden ville overrække beviserne. 41 ansøgninger var i alt sendt ind til denne uddeling, og altså netop disse 10 var de heldige modtagere: Sæby Golfklub, Sæby Floorball, Kvissel-Ravnhøj Idrætsforening, Foreningen Pixelart, PSI Serritslev, Brønderslev Rideklub, Hellum Borgerforening, Jerslev 4H, KFUM Hallund og SparV-hallen.

Det er første gang Sparekassen Vendsyssels Fond afholder deres uddeling udenfor sparekassens egne lokale, og dette foregik altså denne gang i rammerne ved Sæby Golfklub, hvor der var nybagt kage og kaffe til anledningen. Helle Rømer Skole fra fonden indledte arrangementet og bød velkommen, og herefter var Sæby Golfklub første forening på ’podiet’. Der var søgt om støtte til pavilloner og lynafledning (såkaldte lynshelters) på den store 18-hullers golfbane, og fonden kvitterede med støtte på i alt kr. 25.000. Herefter var det Sæby Floorballs tur. Floorballforeningen havde ansøgt om støtte til nye bander, og der blev givet tilskud på i alt kr. 30.000 hertil, som blev modtaget af en af de stolte trænere.

Fonden uddeler i alt 4 gange årligt, og alle oplysningerne om ansøgninger, fondsmidler mv. kan ses på adressen www.sparv.dk

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uddeling fra Sparekassen Vendsyssels fond ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER