Ny Turistdirektør præsenteret ved generalforsamling

Ny Turistdirektør præsenteret ved generalforsamling

18. april 2015 - kl. 9:51 - af

SONY DSCTirsdag den 14. april blev der afholdt generalforsamling for Turisthus Nord på Hotel Viking i Sæby. Medlemmer fra Skagen, Frederikshavn og Sæby var mødt op for at høre om året der gik og for at møde den nye Turistdirektør René Zeeberg.

Aftenen blev indledt med et spændende oplæg fra Jens Haugsted, Direktør for det nye udviklingsselskab Dansk Kyst- og Naturturisme. Jens Haugsted fortalte blandt andet hvordan det nye selskab er struktureret samt lidt om hvilken vision og strategi man i første instans vil arbejde ud fra.

Herefter begyndte selve generalforsamlingen med Aksel Groth som dirigent og med formandens beretning først på agendaen. Indledningsvis skitserede formanden Jacob Thorup Larsen de aktuelle omorganiseringer i det turismemæssige landskab, der blandt andet har udmøntet sig i de nye selskaber Dansk Kyst- og Naturturisme samt Business Region North.

Omorganiseringerne kommer naturligvis til at få en betydning for turismearbejdet i vores område, og Turisthus Nord skal nu finde sin rolle i samarbejdet med disse nye selskaber.

Et øget samarbejde på tværs i regionen og i større skala på landsplan vil være til fordel for den turismemæssige udvikling både i vores område og i Danmark samlet set. Derfor har Turisthus Nord positive forventninger til de nye samarbejdskonstellationer, og man vil også indtænke de nye konstellationer i den kommende strategi- og visionsplan for Turisthus Nord.

I Turisthus Nord er der også nye tider på vej i forbindelse med ansættelsen af den nye Turistdirektør René Zeeberg. Jacob Thorup Larsen fortalte lidt om ansættelsesforløbet og om bestyrelsens forventninger til den nye turistdirektør, der starter i jobbet 4. maj.

Sidst men ikke mindst kunne formanden fortælle, at turistforeningen har kunnet aflevere et rigtigt flot regnskab for 2014, der giver et positivt afsæt for det videre turismearbejde her i 2015.

Turistforeningens aktiviteter i 2014 

Næste punkt på programmet var en orientering om turistforeningens aktiviteter ved souschef Anne-Grethe Kramme. Her berettede Anne-Grethe Kramme om de mange spændende aktiviteter og events der har været i Skagen, Frederikshavn og Sæby i det forgangne år. I 2014 har der samlet set været fremgang i overnatningerne i Frederikshavn kommune og vi har hermed fået større vækst i vores område.

I Turisthus Nord har man også haft et højt aktivitetsniveau med gode resultater i form af:

 flere guidede ture i Skagen, Frederikshavn og Sæby

 mere markedsføring i ind- og udland

 flere pressebesøg både i Skagen, Frederikshavn og Sæby

 lancering af nyhedsbrev til medlemmerne

 markant fremgang inden for erhvervsturismen med flere konferencer

 flere gæster til de events som Turisthus Nord er involveret i

 flere digitale platforme såsom Instagram, Twitter og LinkedIn

 Omstrukturering af alle fælles websider

 Videreuddannelse af personale inden for IT og værtskab.

Præsentation af flot årsregnskab og ny Turistdirektør
Efter gennemgangen af turistforeningens aktiviteter blev der aflagt et flot regnskab for 2014 samt fastsat kontingent. Formanden Jacob Thorup Larsen orienterede om turistforeningens budget for 2015 og herefter var der valg af bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsen, der nu skal konstituere sig, kommer til at bestå af følgende personer:

Jacob Thorup Larsen (Hjulmand Kaptain), Ulla Mosich (Aalbæk gl. Kro), Signe Larsen (Hotel Petit), Ole Hust (Danhostel Frederikshavn), Brian Fabricius (Hotel Viking), Michael Ax (Nordjyllands Kystmuseum). De øvrige medlemmer er: Hans Nielsen (Frederik Handel- og Virksomhedsforening), Karl-Erik Slynge (Triton/Erhvervsrådet), Birgit Hansen (Borgmester), John Henrik Andersen (Sæby Handelstandsforening) samt Thorben Pedersen (Skagen Handelstandsforening).

Bestyrelsessuppleanter bliver: Frants Kristensen (Ravsliberen), Dick Kooij (Bunken Camping) og Jan Michael Madsen (Tordenskiold).

Aftenen igennem var der en god og engageret dialog mellem medlemmer og bestyrelse. Til at runde generalforsamlingen af fik den nye Turistdirektør René Zeeberg ordet. Han fortalte lidt om motivationen for at søge stillingen og at han glædede sig til at komme i gang med jobbet.

SONY DSC SONY DSC

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny Turistdirektør præsenteret ved generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER