Veloverstået generalforsamling i Sæby Handelsstandsforening

Veloverstået generalforsamling i Sæby Handelsstandsforening

17. april 2015 - kl. 9:50 - af

Torvet sommer2013_600x250

Torsdag aften var det tid for generalforsamling i Sæby Handelsstandsforening.

Fremmødet var større end normalt, og det blev en aften med både en saglig og god debat, om de mange udfordringer Sæby står overfor. Både i forbindelse med de tomme lokaler, men bestemt også i forbindelse med den handel der gerne skal ligges lokalt, for at bevare de butikker der nu med forsigtighed kan begynde at vejre fremgang, og dermed chancen for at ride den storm af, der nu har præget byen ekstraordinært det sidste halvandet år.

Spørgeskema undersøgelse
Tidligere dette forår valgte en gruppe, der er nedsat under Sæby Handelsstandsforening, at sætte en spørgeskema undersøgelse i gang, for at høre borgernes mening om det at handle i Sæby. Disse skemaer er nu blevet kigget igennem og danner et godt billede af de udfordringer, butikkerne og de ansatte står overfor. Disse udfordringer skal drøftes nærmere på et nært forestående medlemsmøde, som gerne skal munde ud i en fælles plan og strategi for fremtiden.

Beretningen
På gårsdagens generalforsamling kom formanden i sin beretning også ind på vigtigheden af, at alle nu står sammen og løfter i flok. Læs hele beretningen her: beretning 2015

Nyt gavekort til Sæby
Efter beretningen blev det vedtaget, at Sæby i 2016 skal have ny gavekortløsning, da den nuværende ikke længere fungere tilfredsstillende, hverken for butikkerne eller kunderne. Der vil blive en overgangsfase, således allerede udstedte kort kan blive brugt op inden det nye kort for alvor implementeres.

Bestyrelsesvalg
Til bestyrelsesvalg ønskede Søren Frederiksen, fra Sportigan, ikke genvalg, men blev i stedet valgt som suppleant. Hans plads i bestyrelsen overtages af Jesper Christensen, fra JC Fiskegrej og Fritid. Bestyrelsen konstituerer sig på første møde i maj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veloverstået generalforsamling i Sæby Handelsstandsforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER