Kundeejet er bedst til prisen<br>…

Kundeejet er bedst til prisen

17. april 2015 - kl. 0:01 - af

_DSC6764.NEFDe kundeejede forsikringsselskaber giver mest værdi for pengene, mener forbrugerne. En værdi, der ikke kun kan måles i kroner og øre, men også i tillid og tid, mener man hos GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring.

 

Mange forbrugere har fokus på, hvor meget familiens forsikringer koster. Men et vigtigt spørgsmål svæver ofte i vinden, nemlig hvor man egentlig får mest for sine forsikringskroner?

Det spørgsmål har det uafhængige analysebureau YouGov stillet til et bredt udsnit af danskerne. I undersøgelsen, der er gennemført i sidste kvartal af 2014, er svaret entydigt: Det er hos de kundeejede forsikringsselskaber, som ikke skal skabe overskud til aktionærer, at danskerne synes, de får mest værdi for pengene.

Tillid og tid
Ser man på de selskaber, som er åbne for den brede befolkning, er GF Forsikring det selskab, hvor forbrugeren oplever at få allermest for forsikringskronerne. Kun Lærerstandens Brandforsikring, som forsikrer lærere, pædagoger og undervisere, får en endnu bedre bedømmelse end GF i undersøgelsen.

På det lokale GF-kontor i Frederikshavn og Hjørring har man flere forklaringer på, at de kundeejede selskaber klarer sig så godt i undersøgelsen.

– Jeg tror, det hænger meget sammen med, at kunderne ved, at det er dem, der ejer os. I sidste ende skal vi gøre os fortjent til kundernes tillid – og ikke omvendt. Samtidig er vi i GF Forsikring tæt på lokalområdet og kundernes hverdag. Vi tager os tid til personlig rådgivning, der kommer hele vejen rundt om de behov, familien har for at være forsikret, siger Birthe Jensen fra GF Nord.

– Det handler jo ikke om at have så mange forsikringer som muligt, men om at have dem, man har behov for – og som man ønsker. Man skal ikke prakkes noget på, man ikke har behov for, fastslår Birthe Jensen.

Anbefalinger og kendskab
GF Forsikring scorer også topkarakter i undersøgelsen, når det handler om at blive anbefalet til venner, familie og kolleger.

– En vigtig årsag til de kundeejede selskabers succes er jo netop, at de gode, ærlige kunder anbefaler os til andre gode, ærlige kunder. På den måde sikrer vi, at vi kan blive ved med at give gode forsikringer til gode priser, fortsætter Birthe Jensen.

– Men hvis de kundeejede selskaber giver så meget værdi for pengene, hvorfor er I så ikke de største på markedet?

 Vores akilleshæl er stadig, at der ikke er nok, som kender os. GF Forsikring er blevet mere kendt end tidligere, men vi har ikke kæmpestore markedsføringsbudgetter, så vi kan godt blive glemt lidt. Samtidig er mange endnu ikke klar over, at GF er et åbent selskab, hvor alle kan blive kunder, forklarer Birthe Jensen og slutter:

– Det er dog ikke vores mål at være størst. Vi vil gerne have flere kunder, men vi vil ikke blive større for enhver pris.

I forsikringsbranchen anbefaler man generelt, at forbrugerne minimum hvert andet år får tjekket deres forsikringer. På den måde sikrer man sig, at man hverken er over- eller underforsikret. Hos GF Forsikring kan man få et uforpligtende tilbud fra en forsikringsrådgiver via telefonen, ved at besøge et GF-kontor eller ved at få en assurandør på besøg derhjemme.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kundeejet er bedst til prisen
... '
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER