Vandretur med Kræftens Bekæmpelse ved Vesterskov

Vandretur med Kræftens Bekæmpelse ved Vesterskov

16. april 2015 - kl. 0:09 - af

05 Natur_600x250Kræftens Bekæmpelse i Sæby inviterer sammen med Bo Storm fra Frederikshavn kommune til en dejlig vandretur ved Vesterskov nær Brønden tirsdag den 28. april, kl. 18.30. Mødestedet er ved lejrskolen Vesterskov, Vesterskovvej 41 i Brønden. Sæby lokaludvalg værdsætter dette samarbejde. ”Det er dejligt, at lokaludvalget kan få professionel hjælp til at guide publikum rundt og dermed give endnu større kendskab til netop dette skønne naturområde”, siger formand Emmy Jakobsen.

Bo Storm er naturvejleder i Frederikshavn kommune og en meget vidende og hyggelig guide tillige med. I år går turen fra lejrskolen Vesterskov, der ligger smukt i bakkerne ved Brønden. Man vil høre om områdets historie, og man vil fornemme områdets storhed og sanse alt, hvad naturen byder på.

Kræftens Bekæmpelse vil efter vandreturen byde på kaffe, kage, øl og vand og aftenen byder til slut på fællessang og hygge omkring bålet.

Alle er velkommen og der er ingen tilmelding. Pris: Voksne 10 kr., børn gratis.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vandretur med Kræftens Bekæmpelse ved Vesterskov' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER