”SMID TØJET”-kampagne nu også i Sæby

”SMID TØJET”-kampagne nu også i Sæby

15. april 2015 - kl. 9:32 - af

Roede kors 600x250I tidsrummet 1. april – 10. maj kører Røde Kors i samarbejde med Coop og TV2 en kampagne ”Smid Tøjet”. TV2 laver et kæmpeshow om aftenen d. 9. maj, hvor kendte kunstnere optræder, og der fortælles om hvor meget tøj der indsamles, hvordan det bruges og hvor stort et beløb, der kommer ind ved salg af tøj doneret til Røde Kors.

Coop modtager tøj i perioden. Og der kan afleveres tøj i Røde Kors butikken, Krystalgade 3, Sæby.

Røde Kors har altid opstillet sko- og tøj-containere i Voerså, Dybvad, Østervrå, Hørby, SuperBest Sæby, Grønnegade v/ parkeringspladsen og ved Røde kors butikken. Det tøj, der ikke kan sælges i butikken, bliver sendt til Røde Kors genbrugscenter i Horsens. Herfra bliver det solgt til udlandet, Det giver rigtigt mange penge til det humanitære arbejde både i Danmark og globalt.

Røde Kors håber, at rigtigt mange vil støtte indsamlingen.

Vær med i Danmarks største tøjindsamling. Ryd op i klædeskabet og giv dit brugte tøj videre. De forvandler tøj til nødhjælp.

”3 bæreposer tøj = Mad til 1 barn i en måned”, fortæller formand Inger Ejstrud fra Røde Kors, Sæby afd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”SMID TØJET”-kampagne nu også i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER