Lørdags-travlhed på fyldpladsen i Sæby

Lørdags-travlhed på fyldpladsen i Sæby

12. april 2015 - kl. 10:31 - af

GenbrugspladsDet gode forårsvejr skabte lørdagen igennem stor travlhed på fyldpladsen på Ousenvej.
I følge pladsopsynsmand Bjarne Nielsen har der givetvis været mindst 500 biler for at aflevere haveaffald eller andet affald. Også jorddyngerne med komposteringsjord havde stor tilstrømning af folk, der ønskede at købe et læs jord med hjem til haven.

Tekst og fotos: Per Rye

IMG_1432 copy IMG_1430 copy IMG_1437 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lørdags-travlhed på fyldpladsen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER