Beatboxeren Thorsen til Hørby BørneMusikFestival

Beatboxeren Thorsen til Hørby BørneMusikFestival

11. april 2015 - kl. 8:57 - af

_8014210Som beatboxer har man sit instrument lige ved hånden, og kommer man til Hørby BørneMusikFestival den 13. juni, får man – af selveste Thorsen, vinder at ”Danmark har talent” – undervisning i denne sjove men simple form for musikudøvelse. For når Thorsen går på scenen, vil han selvfølgelig levere et fantastisk show, men det bliver også en interaktiv optræden, hvor publikum inddrages.

Børnenes øjne og ører skal åbnes for musikkens mangfoldighed
Hørby BørneMusikFestival er en stor undendørs begivendenhed, der sidste år fik en succesfuld opstart og nu er programmet klart til dette års musik, leg og aktiviteter. Udover Thorsen kommer også folkekære Sebastian Klein med sit Zoo-lomusikshow. Han har dyr med – levende dyr – og er fuld af sjove historier og gode sange. Sille og Palles Børnejazz vil få hele området til at swinge og præsenterer et anderledes instrument; en vibrafon, og de har også en violinist med. Børnene skal på pladsen gerne opleve noget nyt; deres øjne og ører skal åbnes for, at musik er mange ting, og det afspejler programmet. Sidste år sluttede Ørehængerne af, og de gør det igen i år. De kan nemlig holde en fest!

Fem timer med musik, mad og masser af muligheder
Festivalen er først og fremmest musik, men også hyggeligt samvær børn og voksne imellem, leg på pladsen og sidst men ikke mindst – god mad! Når man har købt en billet på hjemmesiden er man sikret en god og sund børne- eller voksenmenu. Der kan også købes drikkevarer, kaffe og kage og lidt forskellige snacks. Lige nu er der uhørt billige billetter at hente: 5 timer med musik, mad og aktiviteter for 100 kr. (børnebillet) – skynd jer at få fat i billetter for 20. april stiger prisen. Vel mødt til musik og sjov i Hørby…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beatboxeren Thorsen til Hørby BørneMusikFestival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER