La Piazza åbner på Torvet i Sæby…

La Piazza åbner på Torvet i Sæby…

10. april 2015 - kl. 0:03 - af

Torvet2013_600x250I dag, fredag den 10. april kl. 11 åbner La Piazza på Torvet i det tidligere Svend’s Pizza, og familien forventer at kunne åbne den tidligere Ibsens Restaurant, som ligger på det andet hjørne af Torvet, i løbet af næste uge.

Martino Mannnoni, som er født og opvokset i Italien, arbejdede for mange år siden i Skagen. Her lærte han sin hustru Vibeke at kende, og efter 4 år i Danmark valgte de at flytte til Italien, hvor de har boet i 10 år. Familien har længe gerne villet tilbage til Danmark, og da lejligheden bød sig, slog de til. De har 2 drenge på henholdsvis 17 og 14 år, og bor i Skalborg. Sønnen på 17 har valgt at gøre sin uddannelse færdig i Italien, mens sønnen på 14 er flyttet med til Skalborg.

”Vi vil alle gerne til Sæby, men da sønnen netop er startet i skole i Skalborg, er det jo ikke bare sådan, at rykke ham op igen til endnu en ny skole”, fortæller en meget travl Vibeke Mannoni til avisen torsdag aften.

La Piazza er som tidligere delt i to, en afdeling med pizza og andre italienske specialiteter, og restaurant Ibsen vil blive til en restaurant med udsøgte, spændende retter fra Italien og med den rette sydlandske stemning.

Martino fortæller: ”Vi vil have udeservering, som der tidligere har været, og håber at kunne skaffe den rette stemning. Den første afdeling bliver nok for det lidt yngre publikum eller folk med børn, der lige skal have lidt at spise inden de fortsætter dagens gøremål, mens den anden afdeling vil være til hygge og ro, men det er selvfølgelig også muligt at få en pizza her, hvis nogen måtte ønske det”.

La Piazza, som for øvrigt betyder torvet på italiensk, vil have åbent hver dag fra kl. 11 – 22, med en siesta fra kl. 14.30 til 17.

En kommentar til “La Piazza åbner på Torvet i Sæby…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “La Piazza åbner på Torvet i Sæby…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'La Piazza åbner på Torvet i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER