Fælles folder i ”Den Bette Trekant”

Fælles folder i ”Den Bette Trekant”

9. april 2015 - kl. 14:23 - af

img002I forbindelse med Frederikshavns Kommunes pilotprojekt Landsbyplan er udkommet i landsbyerne Voerså, Lyngså og Præstbro, der betegner sig selv som ”Den Bette Trekant”, blev der på et af møderne fremsat forslag om at fremstille en fælles folder til brug for alle vedrørende orientering om, hvad der skete, i den gamle Albæk Kommune. Især er der i folderen lagt vægt på oplysning til nyankomne beboere i området, turister, gæster og andre besøgende.

De tre borgerforeninger i Voerså, Lyngså og Præstbro søgte i fællesskab et par fonde til finansieringen af folderen, men i begge tilfælde blev det et nej. Folderens kostpris er i alt kr. 15.000, -, så for at få den fremstillet her i foråret betalte borgerforeningerne selv for projektet. Dog er der ikke helt opgivet at få folderen finansieret, så der bliver stadig sendt ansøgninger af sted til fonde.

Den nye folder bliver husstandsomdelt i hele området i uge 16.

Tekst: Cille Strøm

img003 img004 img006 img005

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fælles folder i ”Den Bette Trekant”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER