Forårskoncert i Skovlyst<br>…

Forårskoncert i Skovlyst

7. april 2015 - kl. 13:23 - af

VoksenkorSæby Voksenkor har valgt at afslutte deres sjette sæson med en festlig Forårskoncert i pavillonen Skovlyst i Sæbygård skov. Koret har allieret sig med en harmonikaduo, der sammen med korets dirigent ved tangenterne vil sørge for at forårsstemningen kommer i top.

Koret har valgt et muntert repertoire med musik af Kai Normann Andersen, Inger Lauritzen, Erik Grib og udpluk af Fredmann’s epistler.

Den store danske filmkomponist Kai Normann Andersen er repræsenteret med numre som: Alle går rundt og forelsket sig, den allersidste dans og så sødt som i gamle dage.

Fiskerkonen Inger Lauritzen fra Lønstrup kan høres i et spændende arrangement af Henrik Strøm: Glitrende hav, der handler om fiskerkonens frygt og længsel imens hendes mand må trodse storm og bølger.

Senere fortsættes der med forårsklassikere som: Kom maj du søde milde, med iørefaldende musik af Mozart. Endvidere Erik Gribs folkelige melodi til: Velkommen i den grønne Lund, og selvom skoven nok ikke er sprunget helt ud, så vil enkelte friske bøgegrene nok fortælle, at det nu er forår for alvor.

Sangene akkompagneres af en harmonika duo, der består af Henrik Klitgaard og Jørgen Dorf. Hertil kommer korets dirigent Søren Rasmussen ved tangenterne. Publikum får undervejs også selv lejlighed til at røre stemmebåndene i et par friske forårs sange.

Cafeén i Skovlyst er åben under hele arrangementet. Her kan der købes kolde drikke, kaffe og kage.

Hertil kommer en beskeden entré på 30 kr., der betales ved indgangen.

Arrangementet foregår onsdag den 15. april kl. 19.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårskoncert i Skovlyst
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER