Bibliotekets tilbud på Tablet og smartphone

Bibliotekets tilbud på Tablet og smartphone

5. april 2015 - kl. 9:51 - af

ipad_600x250Lær hvordan du henter e-bøger, lydbøger, film og hør om mange flere af bibliotekets digitale tilbud.

Frederikshavn Kommunens biblioteker har mange spændende digitale tilbud, som kan hentes ned på din tablet eller smartphone. I løbet af vinteren har biblioteket udbudt små introduktionskurser, som hjælp og vejledning til, hvordan du får et bedre udbytte af disse muligheder.

– Vi er nu nået til det sidste kursus i denne omgang, hvor du bl.a. kan lære, hvordan du henter e-bøger og magasiner eller høre lydbøger, fortæller biblioteket, for blot at nævne nogle af de tilbud biblioteket stiller til rådighed. Kurset afvikles mandag den 13. april, kl. 10.15-11.45 på Sæby Bibliotek. Det er gratis at deltage men tilmelding er nødvendigt!

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bibliotekets tilbud på Tablet og smartphone' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER