Wafande gav super koncert på Sæby Torv

Wafande gav super koncert på Sæby Torv

4. april 2015 - kl. 18:06 - af

Wafande_600x250Det var et torv fyldt til bristepunktet, der lørdag kl. 15 lagde øre til en af de meste populære danske musikkere i øjeblikket, Wafande.

Og til trods for at Sæby var 3. stoppested denne lørdag efter velbesøgte arrangementer i både Skagen og Frederikshavn, ja så var det bestemt en veloplagt herre, der gav den fuld gas fra scenen på Torvet.

Da ca. 40 børn blev inviteret op på scenen for at deltage i Wafandes optræden, ville festen ingen ende tage, og det blev en fantastisk påskelørdag på Sæby Torv.

Efter koncerten var der, som det var annonceret, stort lotteri til støtte for familier med kræftramte børn. Som tovholder og lykkens gudinde eller hvad man nu ellers skal kalde et kært Sæby-barn, Jacob Risgaard fra Coolshop, blev der udloddet ikke færre end 23 flotte præmier fra byens butikker. Sammenholdt med de andre byer kan familier med kræftramte børn se frem til en samlet donation på ca. 50.000 kr. fra de tre Handelsstandsforeninger, hvilket må siges at være rigtig flot.

Til dem der har købt lodder, men som ikke var til stede ved udtrækningen. Så kan alle vinder numrene og præmierne ses herunder, stort TILLYKKE!!

Vindernumre_Sæby

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wafande7_600x400 Wafande6_600x400 Wafande5_600x400 Wafande4_600x400 Wafande3_600x400 Wafande2_600x400 Wafande1_600x400 Wafande_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wafande gav super koncert på Sæby Torv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER