Bekymring for boligpolitik<br>…

Bekymring for boligpolitik

4. april 2015 - kl. 0:29 - af

Plan-og-MiljoeudvalgetPlan- og Miljøudvalget besluttede i november 2014 at sende et forslag til boligpolitik i offentlig høring.

Teknik- og Miljødirektøren har tidligere i sagsbehandlingen indstillet, at Plan- og Miljøudvalget anbefaler, at Økonomiudvalget og Byrådet godkender boligpolitikken ”Frederikshavn Kommune – et godt sted at bo”.

Plan- og Miljøudvalget besluttede i begyndelsen af 2015 at tiltræde indstillingen. Udvalget vil i den fremtidige planlægning af nye boligområder lægge vægt på klimasikring i form af kotehøjder mv.

Midt i marts måned besluttede Økonomiudvalget at anbefale indstillingen.

Men på mødet i Handicapudvalget forleden blev det besluttet, at der fra dette udvalgs side udtrykkes bekymring over, at der ikke af boligpolitikken fremgår, hvorledes man gennemfører de politiske mål om ”Længst muligt i eget liv”, ”Længst muligt i eget hjem” og ”Dem, der kan selv, skal selv”.

Baggrunden for bekymringen er, at det ikke fremgår, at der ved renoveringer, byfornyelser og nybygninger af etageboliger gives adgang for alle. Handicaprådet anbefaler, at ovennævnte sager tidligt i forløbet sendes til Tilgængelighedsudvalget for rådgivning før byggestart.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bekymring for boligpolitik
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER