Så du spøgen? <br>…

Så du spøgen?

3. april 2015 - kl. 10:10 - af

Foto_Tom_Jensen-0244Frederikshavn Kommune deltog 1. april med en aprils-spøg i medierne, hvor det af en pressemeddelelse det fremgik, at kommunen havde sendt en ansøgning til Indenrigsministeriet om lov til at skifte navn fra ”Frederikshavn Kommune” til ”Norskov Kommune”.

Ansøgningen er ikke skrevet og derfor heller ikke afsendt – der var tale om en 1. aprils-spøg lavet i samarbejde med TV 2 og SF Film Production, som en udløber af det gode samarbejde om optagelserne til den kommende tv-serie ”Norskov” på TV 2.

”Jeg vil gerne understrege, at vi ikke søger om ændring af kommunens navn til navnet på en tv-serie. Det kunne vi ikke finde på i det virkelige liv. Men resten af pressemeddelelsen, den står til troende. Vi har et fantastisk samarbejde parterne i mellem, som er til gavn og glæde for os alle”, udtaler Birgit Hansen borgmester i Frederikshavn Kommune.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så du spøgen?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER