Renault personbil total udbrændt i Lyngså

Renault personbil total udbrændt i Lyngså

1. april 2015 - kl. 23:17 - af

Brand Engvej_600x250Onsdag kl. 22.13 gik alarmen hos Falck i Sæby. Der var brand i en bil på Engvej i Lyngså.

Da indsatsleder Bo Isaksen fra Beredskabet nåede frem, var bilen, som var parkeret i klitterne for enden af Engvej, allerede så udbrændt, at det eneste Falckfolkene efterfølgende kunne gøre var at efterslukke.

Om bilen er stjålet, og skulle skaffes af vejen, eller hvad årsagen til branden kan være vides ikke , men bilen er total udbrændt. Det er dog et lidt underligt sted at parkere en bil, som så efterfølgende udbrænder, kunne indsatsleder Bo Isaksen konstatere.

Politiet er nu på vej til stedet for at se nærmere på resterne af bilen.

Brand Engvej8 Brand Engvej7 Brand Engvej6 Brand Engvej5 Brand Engvej4 Brand Engvej3 Brand Engvej2 Brand Engvej1 Brand Engvej

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Renault personbil total udbrændt i Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER