Nordjysk virksomhed udrydder p-bøden

Nordjysk virksomhed udrydder p-bøden

27. februar 2015 - kl. 11:18 - af

P-skiveDen innovative parkeringsskive Park Solar minimerer risikoen for p-bøder ved hjælp af solcelleteknologi, da den hverken kræver at p-skiven skal stilles – eller have skiftet batteri.

Idéen til Park Solar opstod, da en af grundlæggerne af nordjyske SAMATECH, virksomheden bag Park Solar, fik en parkeringsbøde grundet et dødt batteri i sin elektroniske p-skive.

“Jeg blev utroligt irriteret, fordi jeg i mit hoved havde sikret mig, ved at købe en elektronisk p-skive. Det med at skifte batterierne var overhovedet ikke noget jeg havde tænkt på, da jeg havde vænnet mig til at p-skiven klarede det hele selv”, udtaler direktøren.

“Jeg forhørte mig i min omgangskreds, og fandt at der var overraskende mange, der havde stået i samme situation. Så jeg tænkte at det måtte kunne gøres bedre”, uddybes det.

Park Solar er et unikt produkt på markedet, som den eneste p-skive der forsynes via en integreret solcelleteknologi. På den måde bliver batterier altså overflødige. Skulle bilen eksempelvis holde i en p-kælder uden tilstrækkeligt sollys, slår en indbygget backupkapacitet til, indtil bilen igen er i sollys. Kapaciteten har en levetid på op til halvandet år.

Park Solar stiller sig automatisk 20 sekunder efter parkering, og deaktiverer parkeringsmode når bilen igen er i bevægelse. På den måde udryddes risikoen for en p-bøde, forårsaget af en p-skive der ikke er stillet korrekt eller er løbet tør for batteri.

Ud over fordelene ved den innovative solcelleteknologi, udmærker Park Solar sig med sit danske design og kvalitet i topklasse. Park Solar monteres nemt og hurtigt, og stiller sig selv efter sommer/vintertid. Det er altså aldrig nødvendigt at røre p-skiven igen efter monteringen. Derfor henvender Park Solar sig til alle kvalitetsbevidste bilister, som ønsker mindst muligt besvær og unødvendig spildtid.

SAMATECH har i dén grad ændret måden at tænke parkering på.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk virksomhed udrydder p-bøden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger