3F-fusionsforhandlinger stopper<br>…

3F-fusionsforhandlinger stopper

27. februar 2015 - kl. 0:01 - af

3f_fusion_600x250Efter lange forhandlinger om at fusionere 3F Frederikshavn med 3F Skagerak til gavn for 11.300 medlemmer må vi konstatere, at det ikke er muligt at få enderne til at nå sammen. Derfor bliver fusionen ikke gennemført.

Vi er desværre i den situation, at fusionsaftalen af 17. november 2014 ikke nyder den respekt i 3F Skagerak, som den skal. I aftalen står det meget klart, at der ikke kan disponeres ekstraordinært, uden at der er enighed mellem parterne.

Da 3F Skagerak ikke ser sig i stand til at overholde den del af aftalen og dermed fusionsaftalen, er grundlaget for et samarbejde ikke tilstede.

Taget i betragtning af de ressourcer der er lagt i denne fusionsproces – både økonomiske og menneskelige, og de fordele, medlemmerne kunne drage af denne fusion, er det yderst beklageligt, at vi desværre står her.

Stiftende generalforsamling den 21. marts 2015 er aflyst.

Med venlig hilsen

Morten Dahlberg
Formand – 3F Frederikshavn

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3F-fusionsforhandlinger stopper
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER