Den druknede mand i Sæby havn er nu identificeret

Den druknede mand i Sæby havn er nu identificeret

26. februar 2015 - kl. 0:03 - af

DSC00386-003Nordjyllands Politi, som siden januar den 5. januar har ledt efter den 75-årige Torben Leinsdorff fra Sæby, er nu blevet identificeret, som den mand, man fandt i Sæby havn den 22. februar.

75-årige Torben Leinsdorff har været væk, siden han mandag formiddag i januar forlod sin adresse i Sæby, og om tirsdagen meldte pårørende ham savnet hos politiet, og de har ledt efter ham siden.

Manden blev fundet på ydermolen af nogle forbipasserende på søndagstur.

Indsatsleder Bo Isaksen har fortalt, at man på daværende tidspunkt ikke kunne sige, hvem manden var, men at man formodede, at det kunne være den 75-årige mand, som forsvandt mellem jul og nytår, og man kunne derfor heller ikke på daværende tidspunkt hverken kan be- eller afkræfte, om der er tale om en ulykke.

Den bjergede mand, har ligget i vandet noget tid, og da man hverken havde tandkort eller andre personlige papirer, skulle man igennem et større opklaringsarbejde, før manden kunne identificeres.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den druknede mand i Sæby havn er nu identificeret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER