Karsten Hansen besøger Sæby Pensionist og Efterlønsklub

Karsten Hansen besøger Sæby Pensionist og Efterlønsklub

23. februar 2015 - kl. 9:16 - af

Karsten-og-SkovfogedSæby Pensionist og Efterlønsklub får på onsdag den 25. februar besøg af Karsten Hansen, også kendt som Karsten Kortbuks eller Naturkarsten. Karsten er kendt fra TV2 Nord, hvor han har lavet flere naturudsendelser bl.a. har han sejlet i kano på Gudenåen.

Karsten Hansen betegner sig selv som: Naturvejleder, TV vært, frugttræsnørd, bonde, reserveorganist og morfar.

Karsten vil fortælle om “Originalerne i mit liv.” Karsten er en eminent fortæller, så der er lagt op til en fornøjelig eftermiddag. Han har også valgt nogle sange i vores sangbog, som han vil spille og synge for på.

En rejse i ord gennem en bondesøns opvækst med fokus på alle dem ingen havde brug for. Her møder vi Cylus, Smedepeter, Ingeborg, Frederik Frysehus, Jørgen Knudsen, Mams, lille Poul og mange andre.  Mennesker som fortjener at deres historie bliver fortalt smukt – og med et glimt i øjet. Det er fortællerens egen historie med humor og gribende øjeblikke, men samtidig er det manges historie, for vi var mange som voksede op i det landbrugsland som så drastisk skiftede karakter, da hesten forsvandt og gårdene blev større og større.

Det foregår som sædvanligt i Kulturhuset i Sæby på onsdag d. 25. februar kl. 14.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karsten Hansen besøger Sæby Pensionist og Efterlønsklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER