Bankospil hos Lion Club Jydske Aas

Bankospil hos Lion Club Jydske Aas

23. februar 2015 - kl. 10:38 - af

Banko, LionsLions Club Jydske Aas inviterer til banko i” Manegen” i Sæby, søndag den 1. marts kl. 14.00. Dørene åbnes kl. 12.30.

Bankospillet henvender sig til alle aldersgrupper, som har lyst til spænding og socialt samvær en søndag eftermiddag. Eftermiddagen byder også på amerikansk lotteri og gratis kaffe. Der er også mange præmier, så mød op og støt samtidig Lions. Overskuddet går ubeskåret til humanitær hjælp rundt omkring i verden, samt støtte til lokale formål.

Det kommende forårs aktiviteter bliver foruden bankospillet, 25 år jubilæum for LC Jydske Aas i april måned. Ved denne lejlighed uddeles der en ekstra stor portion midler til støtte af forskellige formål. Sankt Hans arrangementet i juni måned ved Sæby Å med bål, anderæs og underholdning.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bankospil hos Lion Club Jydske Aas' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER