Team Cheescake ugens højdespringer for anden gang

Team Cheescake ugens højdespringer for anden gang

22. februar 2015 - kl. 0:36 - af

Cheesecake_nr1I denne uge var der kontrolvejning hos Loop i Sæby¸ og selv om det meste af holdet på “Team Cheescake” har været på vinterferie, formåede de at holde stand og avancerede adskillige pladser på rangstigen og helt op på en 2. plads – flot klaret.
“Team Cheesecake” har totalt tabt 43,3 kg., og bedste mand på holdet var i denne uge Torben Farum., nr. 2 blev ”De 5 kvinder”, som totalt har tabt 29,4 kg.

Stort tillykke til Team Cheesecake med ugens 1. pladsen. De var heldige at vinde et gavekort til Hr. og Fru. B.

2. pladsen gik til De 5 kvinder, som vinder et gavekort til Sportigan.

Ser man på det samlede resultat ind til nu i “Sæby på vægten”, ligger index således at ”Snehvide og de 4 fordærvede” stadig ligger i spidsen med det højeste index, men der er stadig 14 dage tilbage, så meget kan ske endnu.

Sammenlagt har Sæby nu tabt 1969,13 kg på de 6 uger konkurrencen har været igang.

de5_kvinder

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Cheescake ugens højdespringer for anden gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER