Nordjyske Bank inviterede til skøjtearrangement

Nordjyske Bank inviterede til skøjtearrangement

20. februar 2015 - kl. 13:11 - af

Faellesbillede_600x250Nordjyske Bank havde for fjerde år i træk inviteret alle kunder mellem 10 og 12 år ud at stå på skøjter i Iscenter Nord i Frederikshavn.

”Vi slog alle rekorder, og havde udsolgt på 24 timer!” fortæller Camilla Mølgaard, kunderådgiver i Sæby, og fortsætter ”Spillerne fra Frederikshavn White Hawks kom fordi, og det var utrolig populært hos de 170 børn. Der blev delt både autografer og skøjtetips ud, og spillerne stillede også gerne op til fotografering”.

Mens børnene skøjtede til god musik og flot lysshow, bød Nordjyske Bank forældrene på kaffe i cafeteriet, hvorfra der var god udsigt til isen, og alle de glade børn.

Vandt White Haws-rundvisning
”6 børn blev ekstra glade, da de vandt en rundvisning i White Hawks spillernes private lokaler, hvor de træner og opholder sig før og efter kampene,” fortsætter Camilla Mølgaard. ”Så efter et par timer på isen, kunne børn og forældre forlade Iscenter Nord med en god oplevelse i bagagen slutter Camilla Mølgaard, Nordjyske Bank.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank inviterede til skøjtearrangement ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER